Gnocchi al Ragu di Seppie (pierogi ziemniaczane z mątwą Ragu)

Gnocchi al Ragu di Seppie (pierogi ziemniaczane z mątwą Ragu)
Przepis Gnocchi al Ragu di Seppie (pierogi ziemniaczane z Mątwy Ragu) jest gotowy w około 2 godziny i 1 minutę i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1069 kalorii, 52g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 8,02 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Chrupiące ziemniaczane Gnocchi z Pastrami Ragu, oraz Słodkie ziemniaczane Gnocchi z Ragu wieprzowym.

Instrukcje

1
Przygotuj gnocchi zgodnie z przepisem i trzymaj w oleju, aż będziesz gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj czosnek i cebulę i pot 6 minut, aż miękkie i półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać tymianek i mątwy i zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej. Gotować, regularnie mieszając, jeszcze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MątwyMątwy
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać wino i sól i pieprz do smaku i zmniejszyć ogień z powrotem do gotować. Gotować, odsłonięte, przez 40 minut, aż mieszanina stanie się konsystencja ragu, dostosowując Wilgotność z nieco więcej wina lub oliwy z oliwek w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Upuść gnocchi we wrzącej wodzie i gotuj, aż będą płynąć agresywnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Odcedzić gnocchi, rezerwując wodę do gotowania, i dodać je do patelni z ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać trochę wody do gotowania, jeśli sos jest zbyt gęsty. Wrzucić na średnim ogniu 30 sekund, a następnie podawać natychmiast w 4 rozgrzanych miseczkach makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Gotuj całe ziemniaki, aż będą miękkie (około 45 minut). Jeszcze ciepłe, obrać i przejść przez młyn warzywny na czystą deskę makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
10
Ustaw 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti. Ustaw kąpiel lodową z 6 szklankami lodu i 6 szklankami wody w pobliżu wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Zrobić dobrze w środku ziemniaków i posypać mąką, używając całej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12
Jajko i sól umieścić na środku dobrze i za pomocą widelca, wymieszać z mąką i ziemniakami, tak jak zrobić normalny makaron. Po wymieszaniu jajka należy połączyć ciasto, delikatnie ugniatając, aż uformuje się kulka. Ugniataj delikatnie kolejne 4 minuty, aż piłka będzie sucha w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
13
Roll baseball wielkości kulki ciasta na kołki o średnicy 3/4 cala i pokroić kołki na 1-calowe długie kawałki. Przesuń kawałki z widelca lub wklęsłej strony tarki do sera, aż kołek zostanie zakończony. Wrzuć te kawałki do wrzącej wody i gotuj, aż będą unosić się (około 2 minut). W międzyczasie kontynuuj z pozostałym ciastem, formując kołki, przecinając na 1-calowe kawałki i odrywając widelec. Gdy gnocchi unosi się na wierzch wrzącej wody, usuń je do lodowej kąpieli. Kontynuuj, aż wszystkie zostaną schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
14
Odstawić na kilka minut w wannie i odsączyć z lodu i wody. Wymieszać z 1/2 szklanki oleju rzepakowego i przechowywać w lodówce do 48 godzin, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 1 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn