Glazurowane Jesienne Warzywa

Glazurowane Jesienne Warzywa
Przeszklone Jesienne warzywa wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 206 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, ziemniak russet, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Miejsce plastry ziemniaków, marchew, i squash w lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać cukier i 6 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Mżawka na mieszaninie ziemniaków, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 425 przez 30 minut. Odkryć i delikatnie wymieszać warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 15 lub 20 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn