Glazura z masłem jabłkowym cytrusowym do krewetek
Glazura z masłem jabłkowym cytrusowym do krewetek wymaga około 10 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 168 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,53 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe musselman ' s®, krewetki, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiące krewetki z polewą cytrusową, Pieczone pączki Kardamonowe z masłem jabłkowym z polewą z brązowego masła, oraz Oliwa z oliwek cytrusowy makowy Bochenek z cytrusową polewą waniliową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wymieszaj masło jabłkowe, koncentrat i sok z limonki w średniej misce.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połóż krewetki na lekko naoliwionej blasze do pieczenia.
Gotuj krewetki przez 3 do 5 minut lub do momentu, gdy będą lekko nieprzezroczyste.
Odwróć, posmaruj obficie glazurą i gotuj, aż będzie nieprzezroczysty przez kolejne 3 do 5 minut.
Przed podaniem posmaruj większą ilością glazury.