Glazura Guajillo-Tamaryndowa
Glazura Guajillo-Tamaryndowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz lekko kolendrę, miód, koncentrat tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Spróbuj Guajillo-Tamaryndowy Indyk, Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco Y Papas Al Guajillo), oraz Poussins z glazurą tamaryndową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut top 1/2 cala off czosnku; owinąć luźno w folię.
Piec w piekarniku 350 do miękkości po naciśnięciu, około 45 minut.
Niech ostygnie, a następnie wycisnąć czosnek ze skórek na patelnię 3-do 4-quart (Odrzuć Skórki).
Dodaj chiles, koncentrat tamaryndowca, kolendra, 1 szklanka wody, miód, sok z limonki, pieprz i sól na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając; zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Wlać do blendera lub robota kuchennego i wirować, aż będzie gładka.