Glazura Guajillo-Tamaryndowa

Glazura Guajillo-Tamaryndowa
Glazura Guajillo-Tamaryndowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz lekko kolendrę, miód, koncentrat tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Spróbuj Guajillo-Tamaryndowy Indyk, Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco Y Papas Al Guajillo), oraz Poussins z glazurą tamaryndową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut top 1/2 cala off czosnku; owinąć luźno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Piec w piekarniku 350 do miękkości po naciśnięciu, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Niech ostygnie, a następnie wycisnąć czosnek ze skórek na patelnię 3-do 4-quart (Odrzuć Skórki).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj chiles, koncentrat tamaryndowca, kolendra, 1 szklanka wody, miód, sok z limonki, pieprz i sól na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając; zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
PieprzPieprz
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać do blendera lub robota kuchennego i wirować, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn