Gingered Cranberry and Kumquat Relish

Gingered Cranberry and Kumquat Relish
Gingered Cranberry i Kumquat Relish może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 457 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.03 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, krystalizowany imbir, kumkwaty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gingered Cranberry And Kumquat Relish, Żurawina-Kumkwat-Date Relish, oraz Gingered Cranberry-Orange Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając zakrętów on/off, grubo posiekaj żurawinę w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
2
Żurawinę przełożyć do średniej miski. Zmielić połowę kumkwatu, usuwając wszelkie nasiona. Cienko pokroić Pozostałe kumkwaty, usuwając wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KumkwatKumkwat
Mięso MieloneMięso Mielone
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wszystkie kumkwaty, cukier i imbir wymieszać z posiekaną żurawiną (w miarę mieszania cukier się rozpuści). Przykryć smak i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny. (Żurawinowy smak można przygotować 1 tydzień wcześniej. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
żurawinażurawina
KumkwatKumkwat
ImbirImbir
CukierCukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn