German Chocolate Angel Pie II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj German Chocolate Angel Pie II. Ten deser ma 327 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ekstrakt z wanilii, niemiecką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie hamburgery Tre & Angel, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i sól i ubijaj, aż białka staną się miękkimi szczytami.
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie bardzo sztywny. Złóż posiekane orzechy i 1 łyżeczkę. wanilia. Włącz bezę do masłem 9 calowy talerz ciasto.
Rozłóż na dnie i bokach płyty, budując boki 1/2 cala nad krawędzią płyty.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 60 minut. Super.
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i wymieszać z kawą.
W dużej misce ubijamy śmietanę do miękkich szczytów.
Ubić wanilią. Złóż 1/3 śmietany do roztopionej czekolady, a następnie złóż mieszaninę czekolady z powrotem do bitej śmietany, aż nie pozostaną smugi. Pracuj szybko, aby zapobiec zacieraniu się czekolady. Mieszamy łyżką do skorupki bezowej. Schłodzić przez 2 godziny w lodówce.