Garnek z grilla z sałatką makaronową Orzo
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Lucjan z sałatką z makaronu Orzo może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 42g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, musztardę dijon, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Garnek z grilla z sałatką makaronową Orzo, Sałatka Z Makaronem Ze Szparagów, Pomidorów I Grillowanej Kukurydzy Orzo, oraz Grillowane Szparagi Makaron Orzo.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; zalać patelnię sprayem do gotowania.
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, Pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, szalotki, a następnie 4 składniki w małej misce, dobrze mieszając. Powoli dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Mżawka mieszanka szalotka nad makaronem; wrzucić dobrze do herbu.
Dla dziecka: Pomiń czarny pieprz. Pokroić rybę na kawałki wielkości kęsa.
Podawać rybę i łyżkę mieszanki orzo w małej misce lub na obramowanym talerzu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.