Gardłosz Cytrynowo-Pomarańczowy

Gardłosz Cytrynowo-Pomarańczowy
Cytrynowo-pomarańczowy Gardłosz pomarańczowy wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 126 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, oliwa z oliwek, pieprz cytrynowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Pieprz Cytrynowy Pieczony Gardłosz Pomarańczowy, Gardłosz Atlantycki Z Cytryną, Czosnkiem I Bazylią, oraz Cytryna-pieprz pieczony Gardłosz pomarańczowy (Gotowanie dla 2) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż filety na patelni i skropić sokiem pomarańczowym i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać pieprzem cytrynowym. Gotuj przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
RybyRyby

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn