Galaretka Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj galaretkę pieprzową. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 92 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soku jabłkowego, barwnika spożywczego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 12%. Podobne przepisy to Galaretka Pieprzowa, Galaretka Pieprzowa, oraz Galaretka Pieprzowa.
Instrukcje
Umieść jalapeno, połowę zielonej papryki i połowę octu w blenderze lub robocie kuchennym; puree.
Wlać do dużej miski. Puree Pozostałe zielone papryki i ocet; Dodaj do miski.
Dodaj sok jabłkowy; dobrze wymieszaj. Przykryj i schłódź przez noc. Przecedzić przez kilka warstw wilgotnej gazy. Odmierz 4 szklanki soku do holenderskiego piekarnika (w razie potrzeby dodaj wodę, aby zrobić 4 szklanki). Dodaj pektynę i sól; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając.
Dodaj cukier; wróć do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; odtłuścić pianę.
W razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy. Ostrożnie kadzi gorącą mieszaninę do gorących wysterylizowanych słoików pół litra, pozostawiając 1/4-in. przestrzeń nad głową.
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzaj przez 5 minut w puszce z wrzącą wodą.