Fusilli Michelangelo z pieczonym kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fusilli Michelangelo z pieczonym kurczakiem. Ten przepis służy 6. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, ocet balsamiczny, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Fusilli Michelangelo z pieczonym kurczakiem, Michelangelo (marcepanowe i migdałowe pralinki mleczne), oraz Fusilli z pieczonymi pomidorami, szparagami i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść suszone pomidory w misce. Doprowadzić ocet balsamiczny, cukier i 3 łyżki wody do wrzenia.
Wlać pomidory; odstawić 10 minut.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i odcedzić.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby. Gotować 1 minutę bez mieszania, następnie gotować, mieszając, 5 minut lub aż rumiane.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę.
Dodaj bazylii i pomidory zastrzeżone; gotować 1 minutę.
Dodaj sos pomidorowy; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodaj makaron, 1/2 szklanki startego parmezanu, zastrzeżone wody do gotowania, kurczak; wrzucić, i przenieść do miski.
Dodaj rukolę, orzeszki piniowe i pozostały parmezan.