Frosted Chocolate Coconut Goodies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać matowe Czekoladowe Cukierki Kokosowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 48 i kosztuje 12 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia mix, masło, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Babeczki Czekoladowe Kokosowo-Matowe, Czekoladowo-Złote babeczki z kokosem, oraz Greg ' s Goodies AKA czekoladowe batony z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce wymieszać mieszankę budyniową (suchą), mieszankę biszkoptową i cukier.
Roztopić masło lub margarynę na małym ogniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać w jajkach, mleku i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Dodaj do suchej mieszanki. Wymieszać z kokosem i dobrze wymieszać.
Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty na blasze ciastek i piecz od 12 do 14 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.