Frittata z kiełbasą i serem
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Frittata z kiełbasą i serem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj do kiełbasy i wegetariańskiej frittaty z serem, Frittata z wędzoną kiełbasą i serem Feta, oraz Kiełbasa Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy kiełbasa w 10-calowy żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; spuścić i przenieść do miski. Wytrzyj patelnię do czysta.
Ubij razem jajka i 3 kolejne składniki, aż dobrze się wymieszają.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; usunąć z ognia, i wlać połowę mieszaniny jaj na patelni.
Posypać gotowaną kiełbasą i serem. Wierzch z pozostałą mieszaniną jaj.
Piec w 350 przez 23 do 25 minut lub aż zestaw.