Francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz wino, sól koszerna i pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę; posypać solą, przykryć i gotować 10 minut, aby je się dzieje. Odkryć, dodać tymianek i liść laurowy, i kontynuować gotowanie, aż cebula są głęboko karmelizowane, 1 do 11/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
3
Podgrzać do średniej i posypać cebulę mąką. Wymieszać i pozostawić do gotowania mąki, 1 do 2 protokół. Deglazować patelnię z winem i pozostawić do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać bulion wołowy, bulion z kurczaka i sok z cytryny, i gotować na wolnym ogniu, o 10 protokół. Posmakuj zupę, w razie potrzeby dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bulion Wołowy
Pokrojone W Słoiki Pepperoncini
5
W międzyczasie rozgrzej brojlery do wysokiej. Kadzi zupę na 4 żaroodporne krokiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Słoiki Pepperoncini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Chochla
6
Wymieszać Szwajcarski i parmezan w małej misce. Każdy garnek ułożyć plasterkiem bagietki i równomiernie rozprowadzić na nim ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
7
Umieść crocks pod brojlerem, aż ser jest bąbelkowy i brązowieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
Podawać na gorąco.
9
Z kuchni Food Network: po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych wyników przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.