Francuska Zupa Cebulowa

Francuska Zupa Cebulowa
Francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz wino, sól koszerna i pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę; posypać solą, przykryć i gotować 10 minut, aby je się dzieje. Odkryć, dodać tymianek i liść laurowy, i kontynuować gotowanie, aż cebula są głęboko karmelizowane, 1 do 11/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Podgrzać do średniej i posypać cebulę mąką. Wymieszać i pozostawić do gotowania mąki, 1 do 2 protokół. Deglazować patelnię z winem i pozostawić do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać bulion wołowy, bulion z kurczaka i sok z cytryny, i gotować na wolnym ogniu, o 10 protokół. Posmakuj zupę, w razie potrzeby dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bulion WołowyBulion Wołowy
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
5
W międzyczasie rozgrzej brojlery do wysokiej. Kadzi zupę na 4 żaroodporne krokiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
ChochlaChochla
6
Wymieszać Szwajcarski i parmezan w małej misce. Każdy garnek ułożyć plasterkiem bagietki i równomiernie rozprowadzić na nim ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Umieść crocks pod brojlerem, aż ser jest bąbelkowy i brązowieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
Podawać na gorąco.
9
Z kuchni Food Network: po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych wyników przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn