Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem

Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj francuskiego szarlotki z topionym serem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem, Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową, oraz Jabłko ciasto marchewkowe naleśniki z polewą serem klonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz 1/4 szklanki masła, biały cukier, jajko, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, sodę, mąkę, orzechy, jabłka, 1 łyżeczkę wanilii i gorącą wodę w podanej kolejności. (Ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wlać do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
Piec przez 45 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Podawać z lukrem twarogowym. Aby zrobić lukier: wymieszać serek śmietankowy, 3 łyżki masła, 1/2 łyżeczki wanilii i przesiany cukier cukierniczy. Beat until smooth. Może służyć na ciepło lub ciepło. Ponadto, można przechowywać w lodówce i niech topping twarogu ustawić na zimny deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn