Four & Twenty Blackbirds ' Egg ' n ' Grogg Pie
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1103 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Gingersnap crumb crust, gałka muszkatołowa, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Placek Junipear Four & Twenty Blackbirds, Four & Twenty Blackbirds ' Black Bottom Lemon Pie, oraz Four & Twenty Blackbirds ' Green Chili Chocolate Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić skórkę: w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza, zmiel ciasteczka gingersnap na drobne okruchy.
Dodaj cukier, sól, i roztopione masło i pulse tylko włączenie.
Okruchy wlać do niedużej, najlepiej metalowej, 9-calowej patelni do ciasta.
Rozłóż równomiernie na dnie, a następnie utwórz okrąg około 1 cala, aby oddzielić okruchy na boki od okruchów na dole. Zacznij naciskając zewnętrzny pierścień okruchów równomiernie po bokach iw rogu (gdzie strona styka się z dnem) patelni. Naciśnij pozostałe okruchy równomiernie na dnie, aby spełnić boki; użyj płaskodennego kubka, aby wygładzić nierówności. Zamrozić do uzyskania stałej masy, około 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec na centralnym stojaku piekarnika przez 12 do 14 minut, aż będzie pachnący i lekko przyciemniony. Jeśli skorupa opadnie lub pęknie podczas pieczenia, delikatnie popchnij okruchy z powrotem na miejsce, na gorąco, czystym, złożonym ręcznikiem kuchennym. Na gorąco formujemy piekarnik, zwilżamy skórkę, lekko szczotkując dno umyciem jajecznym, w razie potrzeby.
Piec przez dodatkową minutę, aby ustawić umyć białka jajka. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce skorupę na 10 minut przed wypełnieniem ustawić okruchy w miejscu, aby łatwiej napełniania.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Umieść przygotowaną skorupę okruchów na obramowanej blasze do pieczenia.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, zmiksuj zmiękczony twarożek z cukrem, solą, pastą waniliową, gałką muszkatołową, zielem angielskim, cynamonem i goździkami, aż dobrze wymieszasz.
Ubić jajka po kolei, następnie dodać śmietanę, rum i sok z cytryny.
Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Ostrożnie wlać nadzienie do skorupy ciasta; aby nie uszkodzić skorupy, zwolnij strumień, przelewając go przez gumowy skrobak i pozwalając nadzieniu dryblować na patelni.
Piec na środkowej półce piekarnika przez 40 do 45 minut, obracając o 180 stopni, gdy krawędzie zaczną się ustawiać, około 25 minut przez pieczenie.
Ciasto jest gotowe, gdy krawędzie są ustawione, a środek nie jest już płynny, ale nadal dość chwiejny.
Uważaj, aby nie przesadzić lub krem może się oddzielić; nadzienie będzie nadal gotować i ustawić po wyjęciu ciasta z piekarnika.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu, 2 do 3 godzin.
Podawać lekko ciepłe, w temperaturze pokojowej lub chłodne.
Ciasto będzie przechowywać w lodówce przez 2 dni lub w temperaturze pokojowej przez 1 dzień.