Football Cake Pops

Football Cake Pops
Football Cake Pops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, półsłodkie chipsy czekoladowe, lukier waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Football Cake Pops, Football Cake Pops and Brownies, oraz Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec ciasto zgodnie ze wskazówkami pudełka i całkowicie ostudzić. Włamać się na kawałki. Pulsuj w robocie kuchennym na drobne okruchy, pracując partiami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj 1/2 szklanki lukier do miski z okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszaj z rękami, aż okruchy zostaną zwilżone i mogą być formowane jak glina, dodając dodatkowy lukier, 1 łyżka. na raz, jeśli to konieczne. Kształt mieszaniny do 1 1/4 - do 1 1/2-calowe kształty piłki nożnej; miejsce na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Na blasze ułożyć duży kawałek styropianu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
W podwójnym kotle wymieszaj wiórki czekoladowe i olej na gotującej się wodzie. Gotować, często mieszając, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
7
Ostudzić do ogrzania temperatury pokojowej. Zanurz top craft stick lub Lollipop stick w czekoladzie i włóż część do jednej z piłek. Zanurz piłkę nożną w czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski. Włóż koniec patyczka do styropianu, aby czekolada twardnieje, gdy pops są pionowe. Powtórz z pozostałymi piłkami. Przechowywać w lodówce wyskakuje na 15 minut, aby ustawić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść chipsy białej czekolady w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i włącz kuchenkę mikrofalową na 50 procent mocy, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przełożyć białą czekoladę do torebki z ciastem wyposażonej w małą gładką końcówkę i sznurowadła na każdym popu piłkarskim. Schłodzić do zestawu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn