Fondue W Garnku Do Chleba
Fondue w garnku do chleba wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka okrągłego chleba, szynka, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis od Allrecipes ma 26 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Fondue W Garnku Do Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wytnij okrąg w górnej części chleba.
Zdjąć wierzch i odstawić na bok. Wydrąż Bochenek, rezerwując usunięty chleb do zanurzenia.
W średniej misce, wymieszać ser Cheddar, ser śmietankowy, śmietana, szynka,zielona cebula, zielona papryka chile, i sos Worcestershire. Łyżka do miski na chleb i wymienić górną. Owinąć Bochenek szczelnie w folię i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec do rozpuszczenia sera i bąbelków, około 1 godziny.
W międzyczasie pokrój zarezerwowany chleb na małe kawałki. Wymieszać z olejem i roztopionym masłem i położyć na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku na złoty kolor, o 10 do 15 protokół.