Foil-Pack Fish Florentine
Foil-Pack Fish Florentine jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka philadelphia chive & ONION cream cheese spread, Sun tomato Vinaigrette dressing, ciepła woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga, Opakowanie Foliowe Kurczak, oraz Warzywa Foliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz ryż z wodą; łyżka na środku 4 dużych arkuszy folii heavy-duty. Wierzch równomiernie połówką ryby; przykryć szpinakiem, serem topionym i pozostałą rybą.
Fold folii, aby 4 pakiety; umieścić w jednej warstwie na obręczy blachy do pieczenia.
Przeciąć szczeliny w folię, aby uwolnić parę przed ostrożnym otwarciem pakietów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.