Florenckie Torty Weselne
Florenckie Torty Weselne to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Meksykańskie Torty Weselne, Włoskie Torty Weselne, oraz Mini Torty Weselne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy w 9-calowej patelni do ciasta lub ciasta.
Piec w piekarniku 350 do bladego złota pod skórą, 10 do 12 minut.
Orzechy wlać do ręcznika i natrzeć energicznie szmatką, aby usunąć jak najwięcej skóry. Wyciągnij orzechy z ręcznika i drobno posiekaj. Wytrzyj pan.
Masło pokroić na kawałki i włożyć do dużej miski. Beat z mikserem na dużej prędkości, aż puszysty.
Dodaj 1/3 szklanki cukru pudru i wanilii; beat na powolnym tempie do włączenia, a następnie beat na dużej prędkości, aż puszyste.
Na małej prędkości wymieszać mąkę z solą, a następnie ubić do wymieszania.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Umieścić około 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku 300, aż ciasteczka nie czują się miękkie po delikatnym dotknięciu, ale nie są rumiane, o 18 protokół. (Jeśli używasz jednego piekarnika, zmieniaj pozycje patelni po 8 do 10 minutach.) Ostudzić na patelniach około 5 minut.
Pozostały cukier puder ułożyć na patelni. Delikatnie zwijaj gorące ciasteczka, po kilka na raz, w cukrze, aby dobrze pokryć. Ustaw ciasteczka nieco od siebie na kawałku woskowanego papieru (około 20 cali. długo) aż ostygnie, a następnie ponownie zwinąć w cukier. Zwróć pliki cookie na papier w jednej warstwie. Wstrząśnij kakao przez drobny sitko na ciastkach.
Niech ciasteczka ostygną.
Podawać lub przechowywać hermetycznie przez okres do 3 dni. Zamrozić, aby przechowywać dłużej.