Flan Z Serem Śmietankowym

Flan Z Serem Śmietankowym
Przepis flan z serem śmietankowym jest gotowy w około 4 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować 1 szklankę cukru w małym rondlu na średnim ogniu, aż stopi się i głęboko złoty kolor, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać pozostały cukier, jajka i wanilię; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
6
Wlać syrop na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Miejsce wypełnione patelni w większej patelni; dodać tyle gorącej wody do większej patelni, aby dojść w połowie strony małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 50 min. do 1 godziny lub do momentu włożenia noża w pobliżu środka wyjdzie czysty. Lekko schłodzić. Ostrożnie wyjąć flan z wody; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia. Unmold na talerz tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn