Filety Z Piersi Kurczaka W Stylu Prowansalskim

Filety Z Piersi Kurczaka W Stylu Prowansalskim
Filety z piersi kurczaka w stylu prowansalskim wymagają około 2 godziny i 58 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 121 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oliwę z oliwek, zioła prowansalskie, koncentrat lemoniady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Filety z piersi kurczaka z czerwoną i żółtą papryką, Filety z piersi kurczaka w marynacie do piwa korzennego, oraz Perłowy kuskus w stylu prowansalskim z figami.

Instrukcje

1
INDOOR: przygotuj kurczaka zgodnie z zaleceniami. Podgrzej brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Umieść filety z piersi kurczaka na wyłożonej folią blasze do pieczenia lub patelni brojlerów. Broil 6 do 8 cali od źródła ciepła przez 2 do 4 minut na stronę. Nie przesadzaj z gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Sosu Sojowego (ja Używam O Niskiej Zawartości Sodu)1 łyżka Sosu Sojowego (ja Używam O Niskiej Zawartości Sodu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Wypłukać i wkleić suche filety z piersi. Funt do 1/2 cala grubości; odstawić.
4
W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać mieszaninę marynaty do dużej torebki z zamkiem błyskawicznym i dodać kurczaka. Wycisnąć powietrze i umieścić w lodówce 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć kurczaka z lodówki i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Umieść kurczaka na gorącym naoliwionym grillu i gotuj 2 do 3 minut na stronie lub aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn