Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym
Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 289 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, mąka, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym, oraz Filet Mignon Z Sosem Grzybowo-Winnym - Wersja Lekka Waga Wat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Połącz pierwsze 7 składników w misce.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodać grzyby na patelni, i gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Zdjąć patelnię z ognia; dodać Marsala, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przywrócić patelnię do temperatury.
Dodać mieszaninę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z grzybami.