Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym

Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym
Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 289 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, mąka, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym, oraz Filet Mignon Z Sosem Grzybowo-Winnym - Wersja Lekka Waga Wat dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połącz pierwsze 7 składników w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj steki na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij steki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby na patelni, i gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Grzyby wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię z ognia; dodać Marsala, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przywrócić patelnię do temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać mieszaninę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn