Fettuccini z cukinią
Fettuccini z cukinią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, czosnek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Yuk (Kurczak Fettuccini), Fettuccini Alfredo I, oraz Fettuccini Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Podczas gotowania makaronu przygotuj warzywa. Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, cukinia i papryka; saute 5 protokół.
Dodaj pomidory, sól i pieprz cayenne. Gotować na małym ogniu 5 minut, lub aż warzywa są chrupiące przetargu.
Na gorący makaron wlać warzywa.