Faux-reos

Faux-reos
Faux-reos to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Devil ' s Food ciasto mix, jajka, skracanie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Faux Pho, Faux Lasagna, oraz Quickie Faux Phở.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj. Ciasto będzie grube.
3
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości nikli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Umieść na nasmarowanych arkuszach ciasteczek w odległości około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy ciasteczka są chłodne, zamrozić spody połowy ciasteczek nadzieniem Faux-reo (patrz przypis) i przykleić od dołu do dołu innym niezamrożonym ciasteczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn