Faszerowane Pieczarki Portobello
Nadziewane grzyby Portobello może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liście szpinaku, sól i pieprz, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj BBQ faszerowane grzyby Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 232°. Ułóż grzyby na blasze.
Skropić oliwą i octem, doprawić solą i pieprzem.
Tymczasem, płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodać por; gotować przez 5 minut, mieszając.
Dodaj szpinak garść na raz, ciągle mieszając, aż się ugotuje. Wymieszać fasolę, sól i pieprz do smaku; gotować przez 1 minutę, aby połączyć smaki.
Zagłębienia grzybowe wypełnić mieszanką szpinakową.
Piec przez 10 minut, aż grzyby się rozgrzeją i ser się roztopi.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Dieta 5-Factor World Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Copyright © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Wydany przez Ballantine Books. Wszelkie Prawa Zastrzeżone.Harley Pasternak, M.Sc., pojawił się w Oprah Winfrey Show, Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, E! i wiele razy w "Today Show". Posiada tytuł magistra fizjologii ćwiczeń i nauk żywieniowych oraz dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie kinezjologii. Jest również certyfikowany przez American College of Sports Medicine i Canadian Society of Exercise Physiology. Mieszka w Los Angeles w Kalifornii.