Fasolka szparagowa z pomarańczą i orzechami laskowymi
Fasolka szparagowa z pomarańczą i orzechami laskowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, sól, paski skórki pomarańczowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi, Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; raz wymieszać. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Posiekaj orzechy.
Połącz 2 ćwiartki wody i 1/4 szklanki soli w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę; gotować 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Umieścić w misce do serwowania.
Dodaj orzechy, skórka, olej, i 1/8 łyżeczka soli; wrzucić dobrze do herbu.