Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 54 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka cukru, octu winnego, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać fasolkę szparagową i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować fasolkę aż tylko przetargu, o 8 protokół.
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1 ząbek czosnku, i pietruszka w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, ocet winny i kminek; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zagęścić sos.
Na czystej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; gotować i mieszać 1 ząbek posiekanego czosnku w gorącym oleju, aż pachnące zaczynają brązowieć, 2 do 3 protokół. Powrót gotowaną fasolkę szparagową na patelnię; gotować i mieszać, aby podgrzać fasolę i płaszcz je z olejem.
Polać fasolę sosem i wymieszać.