Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 54 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka cukru, octu winnego, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać fasolkę szparagową i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować fasolkę aż tylko przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Drenaż.
3
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1 ząbek czosnku, i pietruszka w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, ocet winny i kminek; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zagęścić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Na czystej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; gotować i mieszać 1 ząbek posiekanego czosnku w gorącym oleju, aż pachnące zaczynają brązowieć, 2 do 3 protokół. Powrót gotowaną fasolkę szparagową na patelnię; gotować i mieszać, aby podgrzać fasolę i płaszcz je z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Polać fasolę sosem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSos
Magazyn