Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, wodę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj ziemniaki, seler, sól, i fasola; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
SólSól
4
Dodaj 1/4 szklanki wody; przykryć i gotować 5 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Dodaj kolendrę i pomidory. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 4 minuty lub aż pomidory zaczną mięknąć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
PaprykaPapryka

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn