Fasolka szparagowa i grzyby Portobello

Fasolka szparagowa i grzyby Portobello
Fasolka szparagowa i grzyby Portobello to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz grzyby portobello, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portobello grzyby z białą fasolą i Prosciutto, Fasolka szparagowa i grzyby Portobello Saute, oraz Fasolka Szparagowa Z Pieczarkami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn