Fasola Lima z pomidorami i koperkiem

Fasola Lima z pomidorami i koperkiem
Fasola Lima z pomidorami i koperkiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz baby lima, duszone pomidory, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Sukkotaż ze świeżej kukurydzy, fasoli Lima, pomidorów i cebuli, Olbrzymia fasola z duszonymi pomidorami i pesto z Oregano, oraz Sukkotaż Ze Świeżej Kukurydzy, Fasoli Lima, Pomidorów I Cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj fasolę lima i pomidory i doprowadzić do duszenia. Gotować delikatnie, aż fasola lima są wykonane do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Koperek wymieszać, doprawić solą i pieprzem, podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KoperKoper
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia90
Magazyn