Fasola Fiesta to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, czosnku, fasoli pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fasola Easy Fiesta, Kurczak Fiesta i czarna fasola, oraz Czarna i czerwona fasola Fiesta z ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić fasolę w dużej misce i przykryć je zimną wodą. Odstawić na bok i pozwolić im moczyć przez 5 do 6 godzin lub na noc.
Fasolę odcedzić i opłukać, a następnie umieścić w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać czosnek, zielony, pomarańczowy i czerwony papryka i cebula. Przykryj je około cala wody, a następnie dodaj szynkę lub boczek. Następnie dodaj chili w proszku, kminek, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć, a następnie doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować fasolę do miękkości, o 2 godziny. Sprawdź poziom cieczy mniej więcej w połowie procesu gotowania; jeśli wolisz, aby fasola była mniej soupy, możesz kadzi około jednej trzeciej płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania