Farsz ziołowo-cebulowy
Farsz ziołowo-cebulowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, sól morska, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Farsz Ziołowy, Farsz Ziołowy, oraz Farsz Ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overmedium ciepła.
Dodać cebulę i seler.Sauté aż warzywa będą miękkie, ok. 12 minut.
Dodaj wszystkie zioła; sauté 1 minutelonger. DO przodu: może być wykonany 1 dzień.
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić.
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel chleb między 2 obramowane blachy do pieczenia.
Piec, aż chleb będzie chrupiący, ale nie twardy, odwracanie arkuszy po 5 minutach, 10 do12 minut w sumie.
Przenieść do bardzo dużego i chłodnego.
Masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Mieszanka Stirvegetable do chleba.
Ubić jajka, sól i pieprz w małej misce do wymieszania; ubić w 1 szklance bulionu.
Dodać mieszaninę jaj tostuffing, podrzucając do połączenia równomiernie ioddychać więcej bulionu o 1/4 cupfuls jeśli suche.
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Piec farsz odkryte aż gotowane przez i brązowy i chrupiące na wierzchu, 50 do 60 protokół.