Farfalle z kremowym sosem z dzikich grzybów
Farfalle z kremowym sosem z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, śmietanę, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gotowanie Farfalle Light z kremowym sosem z dzikich grzybów, Dziki Grzyb Farfalle, oraz Ravioli z kremowym sosem Alfredo z dzikich grzybów.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebula, szalotka, czosnek, 1 łyżeczka soli, i pieprz; gotować 12 minut lub aż płyn odparuje i grzyby są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ugotowany makaron, śmietanę, ser i 2 łyżki natki pietruszki, rzucając delikatnie do pokrycia. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
W razie potrzeby udekorować mieloną natką pietruszki.