Farfalle z kiełbasą z indyka, groszkiem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Farfalle z kiełbasą z indyka, groszkiem i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz groszek, ser grana padano, makaron farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Farfalle z kalafiorem i kiełbasą z indyka, Black - Eyed Peas z Escarole, ziemniakami i kiełbasą z indyka, oraz Farfalle Z Groszkiem I Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody.
W dużej patelni saute na dużym ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić indyka solą i pieprzem.
Dodać indyka i saute łamanie dużych grudek, aż złoty kolor brązowy.
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelnię i podgrzać.
Dodać posiekane grzyby i doprawić solą i pieprzem.
Saute, aż cała ciecz z grzybów odparuje, o 5 protokół.
Dodać groszek i saute przez 4 protokół. Powrót mięso na patelnię i gotować przez kolejne 3 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Gdy garnek wody dojdzie do wrzenia, dodać makaron i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Odcedzić w durszlaku. Powrót makaron do garnka i dodać mieszaninę mięsa.
Dokładnie połączyć i delikatnie gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Skropić pozostałą oliwą. Jeśli mieszanina jest sucha, nie wahaj się użyć więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne. Sprawdź przyprawę. Wyłączyć ogień i dodać starty ser. Dobrze wymieszać i podawać w dużej misce.