Grillowana cebula Vidalia z masłem Boczkowym
Grillowana cebula Vidalian z masłem Boczkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj BBQ Soft-Shell kraby z grillowaną cebulą Vidalian, Stek z Rib-Eye z cebulą Vidalian, oraz Pieczona Cebula Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: Folia aluminiowa o dużej wytrzymałości
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokrój cebulę i "backtail", aby cebula mogła siedzieć płasko. Cebulę obrać. Za pomocą noża parkingowego Wytnij pusty kształt stożka w środku cebuli, upewniając się, że nie pójdziesz aż do dna. Sól i pieprz do jamy.
Umieść cebulę na poszczególnych kwadratach z folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Dodaj masło, boczek, ser pleśniowy i tymianek do miski i wymieszaj, aż dobrze się połączą.
Dodać duże dollops masła do każdej wnęki cebuli. Złóż folię aluminiową wokół cebuli, zbierając na górze i uszczelniając, aby stworzyć namiot.
Umieść na grillu na bezpośrednim ogniu i przykryj grill. Gotować przez 30 minut, aż cebula będzie miękka.
Ostudzić na 5 minut przed otwarciem opakowania foliowego i podaniem.