Farfalle z karczochami, papryką i migdałami

Farfalle z karczochami, papryką i migdałami
Need a wegańskie danie główne? Farfalle z karczochów, papryka, i migdały może być wybitny przepis, aby spróbować. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz prażone migdały, sól koszerna, pieczona papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farfalle z karczochami al Cartoccio, Makaron Farfalle z cukinią, miętą i migdałami, oraz Mini Farfalle z pieczoną papryką, cebulą, fetą i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz skórkę z cytryny i sok z 1 cytryny w dużej misce z czosnkiem, pieprzem, 3/4 łyżeczki. sól, olej i pieczona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SokSok
CytrynaCytryna
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Sok z pozostałej cytryny umieścić w innej dużej misce, do połowy pełnej wody. Zdjąć i wyrzucić zewnętrzne liście z 1 karczocha na raz, w dół do delikatnych, bladych ośrodków.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
SokSok
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odciąć i wyrzucić cierniste końcówki, przyciąć łodygi i wrzucić do wody cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WodaWoda
4
Pokroić 1 karczoch na raz cienką papierem wzdłuż, za pomocą mandoliny lub noża i wymieszać jako pokrojone w mieszankę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
NóżNóż
5
Odstawić około 30 minut.
6
Tymczasem makaron gotować jak opakowanie kieruje w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odcedzić makaron, oszczędzając 1 szklankę wody makaronu. Makaron wymieszać z mieszaniną pieprzu, następnie z pietruszką i 1/2 szklanki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MigdałyMigdały
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
8
W razie potrzeby wymieszać z niewielką ilością wody z makaronu, aby uzyskać luźniejszą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Podawać z pozostałymi migdałami i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn