Emily ' s Tip for Asian Veggie Packets
Emily ' s Tip for Asian Veggie Packets wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, imbir, groszek śnieżny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Emily ' s Tip for Asian Veggie Packets, Pakiety Warzywne Z Kurczakiem, oraz Pork' N ' Veggie Packets.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Wymieszać roztopione masło, sos sojowy, ocet ryżowy i brązowy cukier w małej misce; odstawić.
Pozostałe składniki wymieszać w dużej misce.
Połowę mieszanki warzywnej umieścić na środku arkusza folii. Łyżka pół mieszanki masła nad warzywami.
Podnieś boki folii nad warzywami; złóż dwa razy. Dwukrotnie złożyć oba końce folii, aby uszczelnić opakowanie, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku. Powtórz, aby utworzyć drugi pakiet.
Umieść opakowania na blasze do pieczenia z 1-calowymi bokami.
Piec 15 do 20 minut lub aż warzywa są pożądane chrupkość. Ostrożnie otwieraj paczki, przecinając górne fałdy ostrym nożem, umożliwiając ucieczkę pary. Wymieszać, aby równomiernie pokryć.