Emerald Stir-Fry z wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Emerald Stir-Fry z wołowiną. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, czosnek, edamame i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Emerald Stir-Fry z wołowiną, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
Połącz mirin lub białe wino, sok pomarańczowy, sos sojowy, ocet ryżowy, płatki czerwonej papryki i wodę w małej misce.
W dużym woku lub bardzo dużej (14-calowej) patelni saute rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż tylko rumiane, o 2 protokół.
Przełożyć wołowinę na talerz.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu i gotować czosnek, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać groszek śnieżny, brokuły, szparagi i edamame, podgrzać do średniej wysokości i gotować przez 3 minuty, aż warzywa lekko zmiękną.
Dodać mieszankę mirin-soja i gotować, mieszając, aż edamame są gotowane i szparagi są chrupiące-Delikatne, O 4 protokół.
Dodać wołowinę i rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i wymieszać, aby włączyć. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje i wołowina jest podgrzewana przez, dodatkowe 2 minuty.
Skropić olejem sezamowym i podawać.