Elegant Beef Stroganoff

Elegant Beef Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj eleganckiej wołowiny Stroganoff. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Eleganckie Klopsiki Stroganoff, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Elegant Beef Blue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać stek i czerwone wino razem w misce; odstawić do marynowania na 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, sól, paprykę i czarny pieprz razem w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Usuń stek z marynaty, rezerwując czerwone wino do późniejszego użycia; Dodaj stek do mieszaniny mąki i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać stek, cebula, i czosnek, aż stek jest rumiane i cebula jest zmiękczona i półprzezroczyste, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wymieszać grzyby, bulion wołowy, woda, zastrzeżone czerwone wino marynata, sos Worcestershire, płatki czerwony pieprz, i musztarda do mieszanki stek, aż dobrze wymieszane; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, patelnia przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż stek jest bardzo delikatny, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wymieszać Serek i śmietanę w mieszaninie stek; gotować i mieszać aż do ogrzania, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Podawać na ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento283Orzechy dowolne (posiekane)Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrzyby w puszkach pokrojone w plasterkigrzyby w puszkach pokrojone w plasterki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron gotowany na gorącomakaron gotowany na gorąco796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiopakowania serka śmietankowego o temperaturze pokojowej plus 2 (8 uncji) opakowania bitego serka śmietankowegoopakowania serka śmietankowego o temperaturze pokojowej plus 2 (8 uncji) opakowania bitego serka śmietankowego596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1małecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych907Orzechy dowolne (posiekane)stek z polędwicy, wbity do grubości 1/4 cala i pokrojony w paski 1 x 1 1/2 calastek z polędwicy, wbity do grubości 1/4 cala i pokrojony w paski 1 x 1 1/2 cala796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire11 funt cukinii,gotowa musztarda żółtagotowa musztarda żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn