Elegancka Wakacyjna Glazura Szynkowa
Elegancka świąteczna glazura szynkowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną musztardę, skrobię kukurydzianą, sok żurawinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Szynka wędzona ze słodką świąteczną glazurą, Łatwa i elegancka szynka, oraz Szynka pieczona z polewą z szynki z brązowego cukru.
Instrukcje
W rondelku połącz soki pomarańczowe i cytrynowe oraz skórkę, wino lub sok żurawinowy, syrop kukurydziany i musztardę. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
W razie potrzeby dodaj sos żurawinowy i kapanie szynki; podgrzej. Jeśli pożądana jest grubsza glazura, zagotuj.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; dodaj do glazury. Gotuj i mieszaj, aż lekko zgęstnieje.
Podawaj na ciepło na pokrojonej szynce.