Elegancka Polędwica Wieprzowa

Elegancka Polędwica Wieprzowa
Elegancki Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 579 kalorii, 32G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dash paprykę, śmietanę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Eleganckie Kotlety Wieprzowe, Elegancka Wieprzowina Marsala, oraz Zdrowsze Karnisze wieprzowe z polędwicą wieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, gotować boczek, aż po prostu zaczyna brązowieć; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wieprzowinę pokroić w 1-1/2-w plastry; lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Posypać papryką, pieprzem i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieścić wieprzowinę w ungreased 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Posypać boczkiem. piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do soków wieprzowych uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wlać śmietanę na wierzch; piec, odsłonięty, 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy krem będzie lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Zuccardi Amphora Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 80 dolarów za butelkę.
Zuccardi Amphora Malbec
Zuccardi Amphora Malbec
Projekt Zuccardi Amphora to specjalne, limitowane wino z tej samej winnicy, co wino Advocate100 punkt ocenione 2016 Finca Piedra Infinita, z apelacji Paraje Altamira na dużej wysokości w Dolinie Uco Mendoza. 100% Malbec uprawiany na unikalnych skalistych glebach u podnóża Andów, gdzie pęczki dojrzewają powoli, rozwijając wielką złożoność i kwasowość, która umożliwia wino starzeje się wdzięcznie przez wiele lat. Po precyzyjnym ręcznym zbieraniu wino fermentowano z rodzimych drożdży, a następnie starzono w całości w betonowych amforach wykonanych ze skał winnic otaczających winiarnię Zuccardi.Intensywny ciemnoczerwony kolor z fioletowymi odcieniami. Wino to wyraża warstwową ziemię i ziołowe charaktery przeplatane smakami soczystej maliny i czarnej wiśni. Treściwe i gładkie z długim wykończeniem i charakterystyczną mineralną teksturą, która przekłada się na fakturę unikalnych gleb winnicy. Wino o doskonałej strukturze i równowadze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn