Egg Foo Yung I
Egg Foo Yung i wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 4. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu sojowego, cebula, kiełki fasoli, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Vegan Egg Foo Yung (Tofu Yung), Egg Foo Yung, oraz Egg Fu Yung.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Saute papryka i cebula do miękkości, następnie mieszać w krewetki, kiełki fasoli, kasztany wodne i 1 sos sojowy łyżka stołowa.
Rozgrzać, a następnie wyjąć patelnię z ognia i odstawić.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na drugiej dużej patelni. W średniej misce, ubić jajka, aż gęste i cytrynowy kolor, o 5 protokół. Wymieszać mieszaninę roślinną, a następnie wlać mieszaninę do podgrzewanej patelni, tworząc paszteciki o średnicy 5 cali. Smażyć, aż zbrązowieje, a następnie obrócić i smażyć z drugiej strony, aż zbrązowieje.
Odcedzić, umieścić na talerzu bezpiecznym dla piekarnika i ogrzać w piekarniku, aż do odczytania, aby służyć.
Aby gorący sos sojowy: w małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, wodę, bulion i 2 łyżki sosu sojowego i ubić razem.
Podawać z ciepłymi pasztecikami.