Edamame Sukcotasz

Edamame Sukcotasz
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów południowych do swojego pudełka z przepisami, Edamame Succotash może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis wypróbowało i polubiło 5 osób. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka boczku wędzonego jabłoni, papryki pokrojonej w drobną kostkę, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt doskonały wynik łyżką wynoszący 22%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Edamame Succotash, edamame succotash i Edamame Succotash.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzej olej sezamowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka (6 Uncji) Mrożonego Edamame, Rozmrożonego1 Szklanka (6 Uncji) Mrożonego Edamame, Rozmrożonego
2
Smaż cebulę i czosnek, aż zmiękną, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Szklanki świeżych Ziaren Kukurydzy Z 1 Małego Kłosa1/2 Szklanki świeżych Ziaren Kukurydzy Z 1 Małego Kłosa
3
Dodaj boczek i gotuj, aż wytopi się tłuszcz i zacznie chrupać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziarna Kukurydzy Z 1 Małego Kłosaświeże Ziarna Kukurydzy Z 1 Małego Kłosa
4
Dodaj edamame, kukurydzę i paprykę i smaż przez 2 do 3 minut. Dopraw 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Zdejmij z ognia i podawaj na gorąco.
6
Zdjęcie: Yunhee Kim
7
Z Food Network Star: oficjalny przewodnik po najgorętszym programie kulinarnym w Ameryce autorstwa Iana Jackmana. Prawa autorskie (c) 2011 By Food Network. Po uzgodnieniu z William Morris Cookbooks/Harper
8
Wydawnictwo Collinsa.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Succotash w menu? Spróbuj połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn