Edamame Dip to wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Jeśli masz koszerną sól, sok z cytryny, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Do Pizzy, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Dip Z Serem Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść edamame, cebulę, kolendrę, czosnek, sok z limonki, miso, sól, pastę chili i pieprz w misce robota kuchennego i przetwarzać przez 15 sekund. Zatrzymaj, aby zeskrobać boki miski i przetworzyć przez kolejne 15 do 20 sekund. Po uruchomieniu procesora powoli skropić oliwę z oliwek. Po dodaniu całego oleju zatrzymaj się, zeskrobaj miskę, a następnie przetworz kolejne 5 do 10 sekund. Smak i dostosować przyprawy, zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Miso
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala