Edamame Burger
Przepis Edamame Burger jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z ciecierzycy, olej, drożdże odżywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Edamame Veggie Burger, Edamame Veggie Garden Burger, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zamrożoną edamame i całą puszkę ciecierzycy, w tym płyn, umieścić w rondlu i ogrzać. Ten krok polega na rozmrożeniu nazwy edamame; jeśli używasz świeżej lub wstępnie gotowanej nazwy edamame, możesz pominąć ten krok.
Połączyć edamame, ciecierzyca i płyn, grzyby, orzechy nerkowca, drożdże, czosnek, kminek, płynny dym, płynne aminos, i sól i pieprz w robocie i procesu, aż gładka.
Powoli dodawać mąkę, aż do uzyskania grubszej konsystencji. W zależności od zawartości wilgoci w mieszance, możesz potrzebować tylko trochę mąki lub dużo.
Umieścić całą miskę w lodówce na 20 do 30 minut, aby usztywnić i ułatwić obsługę podczas formowania pasztecików. Formować na 16 pasztecików.
Rozgrzać olej na patelni i smażyć paszteciki przez 4 do 5 protokół, lub aż złoty kolor z obu stron.
Z najlepszych wegetariańskich burgerów na świecie: 101 inspirowanych globalnie wegańskich kreacji pełnych świeżych smaków i ekscytujących nowych smaków Joni Marie Newman. Tekst © 2011 by Joni Marie Newman; Fotografia © 2011 Rockport Publishers. Opublikowane przez Fair Winds Press.