Easy Spring Frittata
Łatwa Wiosenna Frittata może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz szparagi, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wiosenna Frittata, Spring Pea Frittata, oraz Wiosenna Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ciepła opatrunek w dużej nonstick żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Dodać szparagi; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Ubić jajka, mleko i 1/2 szklanki sera w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Wlać szparagi; mieszać aż dobrze wymieszane.
Piec 20 minut lub do środka jest ustawiony.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera; kontynuować pieczenie 5 minut lub aż ser się stopi.
Pokroić na 4 kliny do podania.