Easy Pumpkin Roll

Easy Pumpkin Roll
Easy Pumpkin Roll to FODMAP przyjazny i wegetariański przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopniowo dodawać cukier do jaj; ubijać jajka i cukier na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj dynię, mieszankę do pieczenia i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
DyniaDynia
PrzyprawyPrzyprawy
3
Rozprowadzić mieszaninę dyni równomiernie na natłuszczonej patelni o wymiarach 15"x10" wyłożonej natłuszczonym papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
4
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Piec w temperaturze 375 przez 13 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przesiać 1/2 szklanki cukru pudru do prostokąta 15 "x10" na czystym ręczniku do naczyń. Obrócić ciasto na osuszony ręcznik; ostrożnie odkleić papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć ciasto i ręcznik razem i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, szew w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Serek śmietankowy i masło zmiksować na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji; dodać pozostały cukier puder i wanilię, dobrze blendując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Ostrożnie rozwiń ciasto; rozłóż mieszanką twarogu i ponownie zwiń bez ręcznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
9
Umieścić na talerzu serwowania, szew stronie w dół; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
10
Służy 12 do
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn