Easy Pudding Poke Cake

Easy Pudding Poke Cake
Jeśli 13 centów za porcję spada w budżecie, ciasto Easy Pudding Poke może być spektakularne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz budyń instant o smaku czekoladowym, mleko, ciasto funtowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pudding Poke Cake, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym Poke, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij ciasto z opakowania; umieść ciasto na talerzu. Poke 25 do 30 otworów w dół Przez górę ciasta z okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 30 sekund. Natychmiast wlać około 1/4 cienkiego budyniu równomiernie na ciasto i do otworów, aby paski. Dotknij płyty na blacie, aby osiąść budyń w otworach.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać 1/3 pozostałego budyniu przez otwory. Stuknij ciasto ponownie.
5
Pozostaw pozostały budyń kilka minut, aż lekko zgęstnieje. Użyj do mróz góry i boki ciasta.
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn