Easy Herb Crust Cassoulet
Easy Herb Crust Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kiełbasę, rosół z kurczaka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa tarta warzywna z cytrynową skórką ziołową, Łatwa Patelnia Cassoulet, oraz Zapiekanka z kurczaka ze skórką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa w 10-calowej patelni żaroodpornej na głębokim naczyniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 do 6 minut.
Usunąć kiełbasę i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek; gotować, stale mieszając, 2 do 3 protokół.
Wymieszać z kiełbasą, fasolą i rosołem z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę 6 minut. Wymieszać 1 łyżkę posiekanego świeżego tymianku i zdjąć z ognia.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, jajko i pozostałą 1 łyżkę tymianku widelcem do zwilżenia.
Wlać ciasto równomiernie na wierzchu mieszanki kiełbasy na patelni.
Piec w 400 przez 40 minut lub do złotego koloru.