Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem
Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, czosnek, śmietana sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Letni makaron z pomidorami i groszkiem, Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Makaron z pieczonymi letnimi warzywami i bazylią.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać pomidory, czosnek, bazylia, mięta, sól i pieprz czarny, płatki papryki, oliwa z oliwek, i sherry śmietany.
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin, od czasu do czasu mieszając.
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale twardy do ukąszenia.
Odcedzić makaron i przelać do dużej miski.
Odcedzić 1/4 szklanki płynu z mieszaniny pomidorów, i wrzucić z makaronem do pokrycia.
Dodać ser i wrzucić, aż zacznie się topić.
Dodać mieszaninę pomidorową i wrzucić do wymieszania.