Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem

Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem
Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, czosnek, śmietana sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Letni makaron z pomidorami i groszkiem, Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Makaron z pieczonymi letnimi warzywami i bazylią.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać pomidory, czosnek, bazylia, mięta, sól i pieprz czarny, płatki papryki, oliwa z oliwek, i sherry śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cream SherryCream Sherry
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin, od czasu do czasu mieszając.
3
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale twardy do ukąszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Odcedzić makaron i przelać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odcedzić 1/4 szklanki płynu z mieszaniny pomidorów, i wrzucić z makaronem do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Dodać ser i wrzucić, aż zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Dodać mieszaninę pomidorową i wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn